Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER Başkanlığında, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katılımıyla Değerlendirme Toplantısı’  yapıldı.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde görev yapan ilçe müdürleri ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Değerlendirmesi ,   19 mayıs Atatürk Anma ve Gençlik Spor Bayramı, yapılacak olan yaz okulları spor faaliyetleri ile  ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapılırken Toplantının öncelikli gündem maddesi sporu daha fazla kitleye ulaştırmak oldu.

            Geniş kapsamda planlanan hedefler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, özellikle 2020 ve 2023 yıllarında sportif alanlarda yapılacak büyük atılımların önemine vurgu yapan İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER , İl Müdürlüğümüz bünyesinde İlimizde çalışmalarını sürdüren bütün branşlardaki antrenörlerimizin Sporu tabana yayarak gerekli altyapının oluşması hususunda kapsamlı bir çalışma anlayışı içerisinde daha fazla sorumluluk alarak özverili çalışmalarda bulunmaları konsun da açıklamalarda bulundu. sistemli ve özverili yapacağımız çalışmalar ile birlikte İlimiz' den yeni yetenekleri Türk Sporumuza kazandıracağız dedi.

  Toplantı, Yozgat Sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.