Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Eğitim Bir-Sen Sendikası  arasında 2016 -2017 sezonu için Spor Protokolü İmzalandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz İle Yozgat Eğitim Bir-Sen Sendikası arasında sendikanın faaliyet gösterdiği iş kollarında çalışan üyelerine  spor ve diğer serbest zaman etkinliklerine yönelik işbirliği protokolü  İl Müdürlüğümüzde düzenlenen imza töreni ile  İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER ve Memursen,  Eğitim Birsen Başkanı  Kenan ŞEREFLİ tarafından imzalandı.

 

İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER “ Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü ve Eğitim Birsen Yozgat Şubesi  ile ortaklaşa masa tenisi turnuvası düzenledik, İlimiz Merkez okullarında görev yapan eğitim camiasının katılımıyla Gençlik Merkezi Spor salonunda 19-20 Kasım 2016 tarihlerinde masa tenisi turnuvası düzenleyeceğiz.  Bu turnuvanın şartları Eğitim Bir-Sen ile Müdürlüğümüz arasında belirlendi ve imzalanan protokolle mutabakata varıldı. Yapılan protokol neticesinde turnuva ile ilgili duyurular yapılarak  müracaatlar alınmaya başlandı. Müsabakalarda dereceye giren takımlara ise Yozgat  Eğitim Bir-Sen Şubesi  tarafından  ödül verilecek.  Turnuvanın İlimizdeki eğitim camiasına, Milli Eğitim camiasına ve Spor Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi

 

Memursen ve Eğitim Birsen Başkanı  Kenan ŞEREFLİ ise “ Bizler sadece sendikacılık değil sosyal sendikacılık adına da faaliyetlerde düzenlemekteyiz. Üyelerimizin de sosyal faaliyetlerde bulunması açısından çalışmalarda bulunmaktayız. Bu amaç kapsamında sosyal bir faaliyet olarak gördüğümüz masa tenisi turnuvasını  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile imzalanan protokol çerçevesinde  düzenledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de bizlere böyle bir imkân sağladıklarından dolayı teşekkür ediyor, eğitim camiamız açısından bu faaliyetin yararlı olacağını düşünüyorum ileri ki dönemlerde de farklı faaliyetler düzenleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.