Gençlik merkezimiz, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ulusal Gençlik Politakası doğrultusunda paydaş kuruluşlardan olan Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü/Gençlik Merkezi ve Yozgat İl Müftülüğü ile bugün gençlik merkezimizin konferans salonunda “Hz. Peygamberimiz Gençlik , Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku”  temalı bir dizi etkinliklerden oluşan Kutlu Doğum Haftası programı gerçekleştirildi.
Gençlik merkezinde sadece bayanlara yönelik  yapılan açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha önce Yozgat İl Müftülüğü tarafından yapılan bilgi yarışmasında 56 kişi arasından finale kalan 7 kişi arasında siyer-nebi yarışması düzenlendi. Dereceye giren ilk dört kişi hediyelerini Yozgat İl Müftüsü Sayın Ahmet POÇANOĞLU’nun elinden aldı. 
Programdan sonra konuşma yapan İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER; faaliyetlerin bunlarla sınırlı olmadığını 17 Nisan 2015 tarihinde saat 13.00’de Yozgat Gençlik Merkezimiz konferans salonunda verilecek olan konferansla devam edeceğini söyledi. ÖNDER  Başkanı Dr.Hüseyin Korkut katılımcılara Peygamber Efendimizin örnek hayatı hakkında konferans verecektir. Ayrıca Peygamber Efendimizin hayatını konu alan olaylar ezgiler ve şiirlerle programa katılan gençlerimize aktarılacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.