Gençlik merkezimiz T.C. Bozok Üniversitesi  bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp temsilcileriyle  gençlik merkezinde bugün (25.03.2015) düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Toplantıya katılan kulüp temsilcilerine öncelikle T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verildi. Daha sonra Yozgat Gençlik Merkezi’nin bu zamana kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri ve projeleri gençlere sunuldu.
Yaklaşık 40 öğrenci kulübünün katıldığı toplantıda gençler yapmak istedikleri faaliyetleri ve projeleri, istek ve temennilerini gençlik merkezi müdürü ve gençlik liderleri ile paylaştı.    
Temsilcilerle tanışan Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, üniversite gençliğinin istek ve temennilerini tek tek not aldı. Öğrencilerin isteklerine elinden geldiği kadar yardım edeceğini ve sürekli destek olacağını açıklayan Sapmaz; dünya ülkeleri arasında Türkiye’nin genç nüfus bakımından önemli bir paya sahip olduğunu söyledi. Bu amaçla geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik ulusal ve uluslararası birçok etkinlikte ve projede üniversite gençliğinin büyük bir öneme  ve paya sahip olduğunu dile getirdi. 
Sapmaz sözlerine şöyle devam etti. “Bu sene Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını yaşıyoruz. Milli duygularımızın özümsenmesi için tarihimizin iyi bilinmesi gereklidir. Sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiği kadar önem vermeliyiz. Bu ülkenin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine olup biten her şeyle ilgilenmemiz gerekir. İnsanımızı iyi tanımamız gerekir. Biz Türk toplumu olarak bu ülkede birbirimize karşı sevgi, saygı, yardımlaşma içerisindeyiz. Aslında kendi kültürel değerlerimizi bir bütün olarak değerlendirmemiz lazım. Yakınlarımızı, mahallemizi iyi tanımalıyız. Bazen aynı apartmanda oturanlar bile birbirini tanımıyor. Yapacağımız gönüllük projeleriyle yaşlılarımıza, çocuklarımıza, kadınlarımıza ve değişik dezavantajlı gruplara yönelik farkındalık oluşturacak çalışmalara girmek, özellikle sizlerin bu konulara duyarlı olmanız bizim için çok önemli. Bu kulüpleri kurarak binlerce üyelerinizle böyle güzel faaliyetler içinde olmanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. 
Bu toplantı, katılımlarınızdan da gösterdiği üzere dikkate değer bir toplantı. Bu zamana kadar ilk kez bu toplantıda bir araya geldik. Ve görüyorum ki hepiniz Yozgat için ve  gençler için elinizden geleni yapmak istiyorsunuz. İnşallah bundan sonra da böyle toplantılarda bir araya gelerek Yozgat ve Yozgat Gençliği’nin istek ve sorunlarına cevap vereceksiniz. Bizler de gençlik merkezi olarak sürekli destekçiniz olacağız.” ifadelerini kullandı.
Öğrenci kulüpleriyle ilk kez yapılan toplantı oldukça verimli geçti. Yapılan toplantı ilk meyvesini yarın verecek. Yozgat Gençlik Merkezi üyeleri ve öğrenci kulüpleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yarın (26.03.2015) huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini alacak.   
Biz de Yozgat Gençlik Merkezi  olarak toplantıya katılan tüm öğrenci kulüplerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.