Gençlik Merkezi’nin öğrencilerin yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için hazırladığı “Yarıyıl Değerler Eğitimi” programı sona erdi.
“Yarıyıl Değerler Eğitimi” projesi kapsamında gençlerin zamanlarını dolu dolu geçirdikleri bir birinden farklı etkinlikler düzenlendi. Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, “proje kapsamında ahlaki, tarihi, vatan ve millet sevgisi, milli ve manevi değerler, dini konuların işlenmesinin yanı sıra gençlerin eğlendikleri langırt, hava hokeyi turnuvaları, geleneksel çocuk oyunları, internet saatleri ve birçok çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir program oldu” dedi.
40 gencin katıldığı program kapsamında, öğrencilere yapılan değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilere saat, kitap ve çeşitli ödüller verildi. Ayrıca projeye katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.
Projenin amacının; “Çocuklarımızın tatil dönemlerinde eğlenerek öğrenecekleri bir şeylerin olduğunu, bilgi, beceri ve ahlaki değerlere katkı sağlamak olduğunu” söyleyen Sapmaz, 15 gün boyunca yapılan programın amacına ulaştığını belirtti.
Programın son gününde; projeye katılan gençlerle birlikte Çamlık Milli Parkında piknik düzenlendi.