Gençlerimizin Hz. Mevlana’yı bilmeleri, Mevlana’nın insanlara bakış açısını öğrenmeleri, bir sevgi insanı olan kendisine, daima Kur’an-ı Kerim’i ve Hz. Muhammed’in hayatını rehber edinmiş bir İslâm düşünürünü tanımaları ve örnek almaları gerektiğini vurgulamak için bugün #GSBYozgatGençlikMerkezi olarak bir program düzenledik.  Düzenlenen programa Yozgat il Müftümüz Ahmet Poçanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Oğuzhan Güneşer, Gençlik Merkezi Müdürümüz Ali Sapmaz, Şube müdürlerimiz ve çok sayıda gencimiz katıldı.
Yozgat İl Müftümüz Ahmet Poçanoğlu : “ Hz.Mevlana yaşadığı coğrafyalarda tüm halklar tarafından benimsenmiş ve onların kültürlerinde ve inanç dünyalarında derin izler bırakmış tasavvufi görüşe sahip bir gönül insanıdır. Hz.Mevlana; düşünceleriyle, eserleriyle, sözleriyle tüm dünya tarafından tanınmış ve tüm dünyada ilgi gören bir insandır. İnsanların hayatında önemli bir yere sahip olan, sözleri ile insanlara yol gösteren, yardım eden bu önemli kişinin hayatının, kişiliğinin, Allah’a karşı olan ilahi aşkının herkes tarafından bilinmesi gereklidir.” dedi.
Programda #GSBYozgatGençlikMerkezi’ne üye gencimiz ney dinletisi ile programa katılanların kulaklarının pasını sildi. Ayrıca programa katılan misafirlerimize “Aşkın Dansı” belgeselini izlettik.