Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğümüz tarafından 2014-2015 eğitim ve Öğretim yılında yapılacak olan Okul Spor faaliyetlerini değerlendirmek ve planlamak amacıyla Gençlik Merkezi toplantı salonunda Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Yapılan toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER, İl Milli Eğitim Müdürü Saim KUŞ , Spor Şube Müdürü Hayati ŞAHBAZ , Okul Sporları Federasyon İl Temsilcisi Abdullah CEYLAN, İl Tertip Komitesi Üyeleri Neşet ALTINOK ve Özkan BAYRAM, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz antrenörleri katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Oğuzhan GÜENŞER, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında yapılacak olan Okul Spor faaliyetlerine katılacak okul ve sporcu sayısının artırılmasını hedeflediklerin söyledi.
Yapılacak spor faaliyetlerine her türlü desteği vereceklerini belirten İl Müdürümüz GÜNEŞER “Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek ve onları spora kazandırmaktır. Bu konuda sizlere de büyük iş düşüyor. Size her türlü desteği vereceğimizi belirtiyoruz, sizlerinde bu konuda gayretlerinizi bekliyoruz’’ dedi. 
Toplantının diğer kısmında ise Spor Şube Müdürümüz Hayati ŞAHBAZ  okul sporları bilgi yönetim sistemi hakkında bilgi verdi.  Toplantının ardından Müdürlüğümüz tarafında organize edilen yemek programına geçildi.