Gençlik Merkezi dün  Gençlik Merkezi üyesi gençlerine, gönüllülerine ve öğrencilerine İftar yemeği ve programı düzenledi.

Gençlik Merkezinde  yapılan yemeğe 300 kişi katılırken İftar programı 19.30'da Gençlik Merkezi kursiyerleri ve üyeleri tarafından gerçekleştirildi.Gençlerin oldukça ilgi gösterdiği İftar yemeğine İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER, Şube Müdürlerimiz, Müdürlük personelimiz ve Gençlik Merkezinde düzenlenen çeşitli kurs  branşlarından öğrenci ve velileri katıldı. Programda Büyük Camii İmamı Hafız Cemal ŞAHİNER Kuran-ı Kerim okunurken , Gençlik Merkezi Eğitmenlerimiz den Ahmet YANALAK tarafından Ney dinletisi  yapıldı.

Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan  İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER , iftar sofralarının paylaşılmasının önemi de bir kez daha ortaya çıktığını belirtti . İftar Yemeği hep birlikte edilen dualarla birlikte yenirken ortaya çıkan manzara birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini teşkil etti. 


Zamanın su gibi akıp geçtiği Gençlik Merkezi İftar yemeği programı 21.30'da son bulurken katılımcılar bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.