Gençlik Merkezi olarak ramazan ayında yardıma muhtaç ailelerimizi unutmadık. 
Bilindiği üzere İslam’da iyiliklere, iyi işlere on misli karşılık verilir. Bu sebeple Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın “Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında gençlik liderleri, gönüllü gençler ve gençlik merkezi üyeleri tarafından ramazan kolisi hazırlandı. Hazırlanan koliler gençlik merkezi tarafından yardıma muhtaç aileler tespit edilerek dağıtılmaya başlandı. 
Bu dünyada herkes yaptığının karşılığını bulur. Kötüler er geç cezalarını çekerler. İyiler ise, türlü şekil ve yollarla mükâfat görürler. İyi niyetle attığımız her adım, yaptığımız her iş, er geç yüzümüzü güldürecektir.
İyilik öncelikle insan olmanın en büyük erdemlerinden biridir. Neden iyilik yapmalıyız diye düşünebiliriz. İnsanları çıkarcı olarak görebiliriz ama unutmayalım ki biz diğer insanlar için ne kadar kötü düşünürsek bizim hakkımızda da insanlar o kadar kötü düşünebilirler. Önemli olan mutlu olabilmek için her anlamda pozitif düşünebilmeyi öğrenmektir. İyilik yapmakta ancak insanlar hakkında iyi düşünceler ile mümkün olur. Biz ne kadar çok iyilik yaparsak çevremizden de o kadar çok iyilik ve güzellik alırız. İnsanlara ve dünyaya olan bakış açımız güzelleşir, gelişir. Bizim her yapacağımız karşılıksız iyilik ileride bize kat ve kat mutluluk ve sevgi olarak geri dönecektir. İyilik o kadar yüce o kadar erdemlidir ki bizi her daim mutlu edecektir. İyilik sonunda kötülük görmüşsek de bunun sonucunda iyiliğe olan inancımızı asla kaybetmeyeceğiz. Zira iyilik asla yanılmaz. Karşınızdaki mutlaka bunu anlar şayet sizin iyiliklerinize karşınızdaki kötülük ile karşılık veriyor ise onu tatlı bir dille neden böyle yaptığını soracağız elbet bunun da bir sebebi vardır bunu öğrenmeye çalışacağız. Her insan bize benzemez bizim gibi düşünmeyebilir. Biz çevremizi güzelleştireceğiz ki sonunda hepimiz güzel bir çevrede mutlu bir şekilde yaşayalım.