Gençlik Spor İl Müdürlüğü İle Yozgat Eğitim Bir-Sen Sendikası arasında sendikanın faaliyet gösterdiği iş kollarında çalışan üyelerine  spor ve diğer serbest zaman etkinliklerine yönelik işbirliği protokolü  İl Müdürlüğümüzde düzenlenen imza töreni ile  İl Müdürümüz Rasim PARLAK ve Memursen,  Eğitim Birsen Başkanı  Kenan ŞEREFLİ tarafından imzalandı.

İl Müdürümü zRasim PARLAK “ Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürlüğü ve Eğitim Birsen Yozgat Şubesi  ile ortaklaşa futsal turnuvası düzenledik, İlimiz Merkez okullarında görev yapan eğitim camiasının katılımıyla ocak ayından itibaren müracaat sayısına göre bir fikstür belirleyeceğiz, öncelikle İstiklal Lisesi Rasim Kayhan Spor Salonunu kullanmak şartıyla yapılacak olan turnuva müracaatların yoğunluğuna göre  Müdürlüğümüze bağlı Celal Atik Spor Salonu da kullanarak  güzel bir faaliyet düzenleyeceğiz.  Bu turnuvanın şartları Eğitim Bir-Sen ile Müdürlüğümüz arasında belirlendi ve imzalanan protokolle mutabakat altına alındı. Yapılan protokol neticesinde turnuva ile ilgili duyurular yapılarak  müracaatlar alınmaya başlanacak. Müsabakalarda dereceye giren takımlara ise Yozgat  Eğitim Bir-Sen Şubesi  tarafından  ödül verilecek.  Turnuvanın İlimizdeki eğitim camiasına, Milli Eğitim camiasına ve Spor Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

Memursen ve Eğitim Birsen Başkanı  Kenan ŞEREFLİ ise “ Bizler sadece sendikacılık değil sosyal sendikacılık adına da faaliyetlerde düzenlemekteyiz. Üyelerimizin de sosyal faaliyetlerde bulunması açısından çalışmalarda bulunmaktayız. Bu amaç kapsamında sosyal bir faaliyet olarak gördüğümüz futsal turnuvasını  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile imzalanan protokol çerçevesinde  düzenledik. Gençlik i ve Spor İl Müdürlüğümüze de bizlere böyle bir imkân sağladıklarından dolayı teşekkür ediyor, kış günlerinde eğitim camiamız açısından bu faaliyetin yararlı olacağını düşünüyorum ileri ki dönemlerde de farklı faaliyetler düzenleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.