İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER’ in başkanlığında Şube Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Müdürümüz ve İlçe Müdürlerimizin katılımıyla İlçe Müdürleri Değerlendirme Toplantısı bugün (10.10.2018) Rıza Kayaalp Spor Salonunda yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde görev yapan ilçe müdürleri ile 8-14 Ekim Amatör Spor  Haftası ve 2017-2018 Okul Sporları faaliyetleri ile  ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapılırken Toplantının öncelikli gündem maddesi sporu daha fazla kitleye ulaştırmak oldu.

Toplantıda sırayla söz alan Şube Müdürlerimiz, Gençlik Merkezi Müdürümüz ve Sporcu Eğitim Merkezi Müdürümüz kendi alanlarıyla ilgili bilgiler vererek soruları yanıtladı. Ayrıca Yeteneklerin Keşfi Spora Yönlendirme Projesi hakkında ve  Okul Sporları Sistemi ve Sporcu Bilgi Sistemi hakkında da İlçe Müdürlerine bilgilendirme sunumu yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER toplantıda yaptığı konuşmada, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında yapılacak olan okul spor faaliyetlerine katılacak okul ve sporcu sayısının artırılmasının gerektiğini söyledi.

Yapılacak spor faaliyetlerine her türlü desteğin verildiğini ve verilmeye devam edeceğini belirten İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER "Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek ve onları spora kazandırmaktır. Bu konuda İlçelerimizde sizlere de büyük iş düşüyor. Size her türlü desteği vereceğimizi belirtiyoruz, sizlerin de bu konuda gayretlerinizi bekliyoruz. Ayrıca 8-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin de bir şenlik havasında düzenlenerek çok sayıda sporcuyu kazanmamız gerekli. " dedi. İlçe Müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eden İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER çalışmalarında başarılar diledi.