Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Yozgat Eğitimciler Birliği Sendikası arasında imzalanan protokolle hayata geçen ve toplamda 20 takımın katıldığı  Zeytin Dalı Geleneksel Futsal Turnuvası Rıza Kayaalp Spor Salonunda yapılan final müsabakasıyla tamamlandı. 

 Yozgat Valimiz Sayın Kemal YURTNAÇ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI ,Alile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli ve  Eğitim BirSen Yozgat Başkanı Kenan ŞEREFLİ ve halkımızında yakından takip ettiği müsabakalar sonrasında Cumhuriyet Orta Okulu Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yenerek birinci olurken Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. İstiklal Lisesi 3. oldu.

Müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları  Yozgat Valimiz Sayın Kemal YURTNAÇ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Oğuzhan GÜNEŞER, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Alie ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah NEŞELİ ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Başkanı Kenan ŞEREFLİ tarafından verildi.

Dereceye giren takımları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.